HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya ve kandıra'da çete operasyonu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Kandıra ve Sakarya’da düzenlediği operasyonda tefecilik ve uyuşturucu madde ticareti yapan bir çeteyi çökertti. Çete operasyonuyla bir cinayet de aydınlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, liderliğini Ş.C. isimli şahsın yaptığı Kandıra ve Sakarya'da faaliyet gösteren grubun haksız kazanç elde ettiklerini, tehdit, cebir ve tefecilik suçlarını işlediğini tespit etti.

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, Kandıra ve Sapanca'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların üzerlerinde, adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca, 14 adet muhtelif çapta tabanca mühimmatı, 134 gram esrar maddesi, bol miktarda senet, 4 adet borçlu listesi, 2 adet tapu senedi ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında 26 Kasım tarihinde örgüt elemanları arasında maddi anlaşmazlık nedeniyle çıkan tartışma sonucunda S.C.'nin diğer örgüt elemanı S.C.'yi tabanca ile ateş etmek suretiyle öldürdüğü tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan S.C., N.E., Ş.C., G.C., T.G. ve M.D. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler