HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya'da cinayet: 2 ölü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, üç ay önce cezaevinden çıkan Ersoy Dilsiz (37), eski eşini ve eşinin ilişkisi olduğunu öğrendiği şahsın babasını öldürdü.

İddialara göre, 3 ay önce Ankara Cezaevinden tahliye olan Ersoy Dilsiz, bir süre önce ayrıldığı bir çocuk annesi eşi İpek Akkoyun (32) ile yeniden evlenmek istedi. Ancak karısının Şeker Mahallesinde oturan S. Köse ile ilişkisi olduğunu öğrenince çılgına döndü. Bir arkadaşına ait 54 FY 322 plakalı biber yüklü kamyoneti alarak eski eşinin Camili Mahallesindeki evine gelen Dilsiz, eşine 3 el ateş etti. Göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan genç kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın kurtarılamadı.

Zanlı ise yanına aldığı kız çocuğuyla beraber Adapazarı merkez istikametine kaçmaya başladı. Olayın emniyet güçlerine bildirilmesinin ardından polis bütün yolları kesti. Biber yüklü bir kamyonetle Adapazarı istikametine gelen zanlı, Yazlık Kavşağı'ndaki polis engelini aştı.

ARADIĞI ADAMIN BABASINI VURDU

Polisin çevreyi kuşatmasına rağmen kaçmayı başaran zanlı, Şeker Mahallesine geldi. İki katlı bir evin üst katında oturan Recep Köse isimli şahsın zilini çalan zanlı, oğlu S. Köse'nin evde olup olmadığını sordu. Ancak, aradığı şahsı bulamayan ve aldığı olumsuz cevap karşısında sinirlenen Dilsiz, bu kez aradığı kişinin babası Recep Köse'ye (63) mermi yağdırdı. Vücudunun birçok yerine mermi isabet eden adam olduğu yere yığıldı. Olayı gören mahalle sakinlerinin haber vermesinin ardından olay yerine gelen ekipler, evinin merdivenlerine yığılıp kalan Recep Köse için ambulans çağırdı. Recep Köse ambulansla sevk edildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Her iki olayın zanlısı olan şahsı yakalamak için operasyon başlatan polis aramalarını sürdürdü. MOBESE kameralarından zanlının Erenler ilçesi Yeni Mahalle'ye geldiği belirlendi. Ekipler bu bölgeye yönlendiği sırada bir kız çocuğunun emniyet müdürlüğüne geldiği görüldü. Yanındaki kız çocuğunu polise gitmesi için kamyonetten indiren Dilsiz, olayda kullandığı kamyoneti Yeni Mahalle Camii yakınlarında park edip kaçtı. Kamyoneti bulan polis araçta yaptığı aramada 1 adet boş kovan, Murat Y. adına bulundurma ruhsatlı tabanca ve Serap Akkoyun adına düzenlenmiş sağlık karnesi buldu. Yeni Mahalle'de geniş araştırma yapan ekipler zanlıya ulaşamadı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler