HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saldırganın yakınlarından 'vahim' sözler

Afyonkarahisar Belediyesi'nin şirketi YÜNTAŞ A.Ş.'nin Genel Müdürü Mehmet Sarlık'ı tabancayla vuran 27 yaşındaki Ali Nayman'ın yakınları, "Aslanlar gibi vurdu, aslanlar gibi yatacak" diye bağırdı.

Saldırganın yakınlarından 'vahim' sözler

YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Sarlık dün saat 18.00 sıralarında eşi ve çocuklarıyla birlikte Örnekevler Mahallesi'ndeki evine giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle Ali Nayman'ın silahlı saldırısına uğradı. Olay yerinden yaya olarak kaçan saldırganın tabancasından çıkan mermiler, Sarlık'ın sol diz ve sağ bacağına isabet etti. Sarlık, ambulansla Özel Park Hastanesi'ne götürüldü.

Olay sonrası yakalanan Ali Nayman, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bu sırada adliye önünde bekleyen Ali Nayman'ın yakınları, "Aslanlar gibi vurdu, aslanlar gibi yatacak" diye bağırdı.

Ali Nayman'ın YÜNTAŞ'a iş yapan alt yüklenici firmalardan birinde işçi olarak çalıştığı, sosyal paylaşım sitesinde ise mesleğini 'Afyonkarahisar Belediyesi Denetim Görevlisi' olarak yazdığı görüldü. Nayman'ın polisteki ifadesinde "Kişisel meselem vardı. O yüzden vurdum" dediği öğrenildi.
Mehmet Sarlık ise ameliyatın ardından alındığı yoğun bakım ünitesinden çıkartıldı. Sarlık'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. (DHA)

En Çok Aranan Haberler