HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salihli 1 haftada 2'nci şehidini verdi

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde teröristlerce şehit edilen 30 yaşındaki polis memuru Mehmet Uyar'ın Manisa'nın Salihli İlçesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Salihli 1 haftada 2'nci şehidini verdi

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde, üç gün önce askeri konvoyun geçişi sırasında park halindeki bomba yüklü otomobilin patlatılmasıyla şehit edilen Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un acısını yaşayan Salihli halkı, bir hafta içinde ikinci kez şehit acısı yaşadı.

Çınar İlçesi'nde dün gece devriye görevi sırasında teröristlerin açtığı ateşle polis memuru Mehmet Uyar şehit olurken, Osman Çaran adı bir vatandaş da hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Teröristler kaçarak izini kaybettirdi. Acı haber şehit polis Uyar'ın Salihli'nin Güneş Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düşürdü. Şehidin evine Türk Bayrağı asılırken, ev başsağlığı için gelenlerle doldu taştı. Şehit annesi Meryem ile babası Hüseyin Uyar gözyaşlarına boğuldu.

15 AĞUSTOS'TA SALİHLİ'YE GELECEKLERDİ

Şehit olan polis memuru Mehmet Uyar'ın eşi Nedime Uyar'ın da yine Diyarbakır'da polis memuru olduğu öğrenildi. Uyar çiftinin tayinlerinin Salihli'ye çıktığı, ancak tayin işlemlerinin durdurulmasından dolayı Salihli'ye 15 Ağustos'ta gelecekleri belirtildi. Ayrıca şehidin eşi polis memuru Nedime Uyar'ın da 4 aylık hamile olduğu bildirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler