HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salihli'de aile faciası

Salihli'de aile faciası

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde eşinden ayrı yaşayan şahıs, yaşanan tartışma sonucu eşini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan Gül Apartmanı 2. katta oturan büfeci Aşır Veli Yüksel (40), bundan 2 yıl önce eşinden boşanarak Zennure Yüksel (25) ile evlendi. İlk eşinden biri 13, diğeri 16 yaşında 2 çocuğu olan Aşır Veli Yüksel'in Zennure Yüksel'den de 1 oğlu dünyaya geldi. İddiaya göre Zennure Yüksel, eşinin yanında kalan üvey çocuklarına bakmak istemiyordu. Bu nedenle aralarında sık sık tartışma çıkıyordu.

Bundan 2 ay önce de yine tartıştıkları bir sırada evi terk eden Zennure Yüksel yanına 1 yaşındaki oğlunu alarak evi terk edip annesinin evine gitti. Evde ilk eşinden olan 2 çocuğuyla yalnız kalan Aşır Veli Yüksel de çocuklarını annelerinin evine gönderdi.

Eşinden 2 aydır ayrı yaşayan Zennure Yüksel, dün gece saat 23.00 sıralarında annesi Fadime Sarıkaya, erkek kardeşi Mustafa Sarıkaya (22) ve kız kardeşi Zeliha Avağ'ı da (28) yanına alarak eşinin oturduğu Gül Apartmanı'na geldi. Karısının yanında ailesini gören Aşır Veli Yüksel, kapıyı kapattı.

Kapının önünde kalan Zennure Yüksel, annesi ve kardeşleri kapıyı yumruklamaya başlayınca Aşır Veli Yüksel kapıyı açmak zorunda kaldı. Eve girdiklerinde yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Zennure Yüksel, annesi, erkek kardeşi ve kız kardeşi Aşır Veli Yüksel'e saldırıp dövmeye başladı. Ağzı burnu kan içinde kalan Yüksel, bulundurduğu tabancaya sarıldı.

Silahı fark eden Zennure Yüksel ve ailesi, merdivenden koşarak inmeye çalıştı. Bu sırada eşi ve kayınbiraderinin arkalarından merdivenden tabanca ile rast gele ateş eden Aşır Veli Yüksel, karısını iki omzundan ve başından birer kurşunla, kayınbiraderini de 3 kurşunla yaraladı. Ağır yaralanan kayınbirader kaçmaya çalıştığı sırada apartmanın giriş kapısı önünde hayatını kaybederken, karısı komşuların yardımıyla çağrılan ambulansla Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Durumu ağır olduğu için İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Zennure Yüksel yolda hayatını kaybetti. Olaydan sonra polise teslim olan Aşır Veli Yüksel gözaltına alındı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler