HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salıncak ipi ile boğuldu

Salıncakta sallanırken dengesini kaybedip düşen 10 yaşındaki Cansu Ayşenur Günegül, boynuna ipin dolanması sonucu hayatını kaybetti.

SAMSUN'un Tekkeköy İlçesi'nde balkonlarına kurdukları salıncakta sallanırken dengesini kaybedip düşen 10 yaşındaki Cansu Ayşenur Günegül, boynuna ipin dolanması sonucu hayatını kaybetti.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, ilköğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi olan Cansu Ayşenur Günegül, annesi Nurcan Günegül mutfakta yemek yaparken balkona kurdukları salıncakta sallanmaya başladı. Bir süre sonra da dengesini kaybederek düşen Cansu Ayşenur Günegül boynuna salıncağın ipi dolandı. Kızının sesinin kesilmesi üzerine balkona çıkan anne Nurcan Günegül, asılı halde bulduğu küçük kızının boğazından ipi kesti. Ardından da 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekip acil servis ekipleri küçük kıza evde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel bir hasteneye götürdü. Ancak yapılan tüm müdahaleye reğmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla iligili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler