HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun'da korkunç cinayet

Samsun’un Bafra ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklanan kadın öldü, 1 yaşındaki çocuğu ağır yaralandı.

Samsun'da korkunç cinayet

Fevzi Çakmak Mahallesinde meydana gelen olayda, 10 yaşındaki Songül Erol okuldan çıktıktan sonra eve geldi. Kapıdan içeri giren küçük kız annesi Aysel Erol'u (32) yerde kanlar içinde görünce çığlık atmaya başladı. Çığlık seslerini duyan komşuları eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve Samsun Cinayet Bürosu ekipleri evde delil aradı.

Edinilen bilgiye göre, tek kişi olduğu düşünülen katil zanlısının eve geldiği ve Aysel Erol’u önce darp ettiği ve kolundaki bilezikleri aldıktan sonra defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra evin penceresinden kaçtığı tespit edildi. Vahşi olayda kucağında olan 1 yaşındaki Kızı Zeynep Gül Erol ise olay esnasında annesinin kucağından düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı küçük çocuk Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Samsun Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. Aysel Erol’un cesedi otopsi için Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Olayı duyan Zeynep Gül Erol'un eşi Kemal Erol ve yakınları göz yaşlarına boğuldu. Cinayetin aydınlanması için polis geniş çapta inceleme başlattı.

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler