HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsun'daki feci kazada ölü sayısı 7’ye yükseldi

Samsun'daki feci kazada ölü sayısı 7’ye yükseldi

Samsun’un Terme İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasında yanan minibüste eşi, oğlu, annesi ve 2 yeğenini kaybeden kendisi de yanarak yaralanan İmdat Akgül tedavi gördüğü hastanede öldü.

Terme İlçesi Sakarlı Mahallesi Samsun-Ordu Karayolu üzerinde dün meydana gelen trafik kazasında LPG'li 34 VL 3941 plakalı otomobil sürücüsü 34 yaşındaki Ahmet Bodur, direksiyon kontrolünü yitirince, karşı şeride geçerek 42 yaşındaki İmdat Akgülyönetimindeki 52 EP 292 plakalı minibüse çarptı. Kazada sonucu Ahmet Bodur ile minibüste bulunan sürücünün eşi Şehri Akgül, oğlu, 3 yaşındaki Yusuf, annesi 58 yaşırdaki Emine Akgül, yeğenleri 14 yaşındaki Soner ve 10 yaşındaki Caner, öldü. Yaralanan İmdat Akgül, kızı Songül, oğlu Yücel Akgül ve babası Ali Akgül hastanede tedavi altına alındı.

Kaza anında minibüste yanarken kendini dışarı atmayı başaran İmdat Akgül’e ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşların yaptığı ortaya çıktı. Akgül'ün yanan kıyafetlerini vatandaşların su ve battaniye ile söndürdükten sonra çağırılan ambulansla hastaneye götürüldüğü belirtildi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesinde tedavi gören İmdat Akgül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabaha karşı öldü. Akgül'ün cenazesi hastanede yapılan otopsi ardından yakınlarına teslim edildi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler