HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şantaj yaptı 'kötü niyetim yoktu' dedi

İnternetten tanışıp arkadaş olduğu Ç.A.’yla yaşadığı cinsel ilişkileri gizli kamerayla kaydeden ve şantaj yapan 29 yaşındaki A.A., mahkemede kendisini 'kötü bir niyetim yoktu' diyerek savundu.

Şantaj yaptı 'kötü niyetim yoktu' dedi

Üniversiteye hazırlanan Ç.A. geçtiğimiz haziranda, internetteki bir sohbet sitesinden kendisini istihbaratçı polis Bora Kurt olarak tanıtan A.A. ile tanıştı. Ç.A. ve A.A. bir kaç kez telefonla görüştükten sonra buluştu. Arkadaşlıkları ilerleyen ikili A.A.’nın Gebze’deki evinde bir kaç kez cinsel ilişkiye de girdi. A.A. bu anları gizli kamerayla kaydetti. Ç.A.’nın savcılıkta verdiği ifadeye göre, A.A. kendisinden ayrılmak isteyen Ç.A.’ya bu görüntülerle şantaj yaptı. Hatta o kadar ileri gitti ki, Ç.A.’nın arkadaşlarıyla toplu seks yapmasını istedi. Reddedilince de 23 Aralık’ta 2 CD ve bir DVD’ye kaydettiği görüntüleri Ç.A.’nın ailesiyle birlikte yaşadığı evin kapısına bıraktı.

AYNI GÜN YAKALANDI

Hürriyet'in haberine göre; Ç.A. görüntüleri bulduktan sonra intihara teşebbüs etti. Daha sonra da yaşananları ailesine anlattı. Ailesinin desteğiyle savcılığa giden genç kadın, başından geçenlerin hepsini anlattı ve A.A.yı ihbar etti. Polis A.A.’yı aynı gün gözaltına aldı. A.A. tutuklandı ve hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle, Anadolu Adalet Sarayı 30 Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

KÖTÜ NİYETİM YOK

A.A. davanın önceki gün görülen duruşmasında, Ç.A.’ya görüntüleri kendisinin gönderdiğini ancak kötü bir niyeti olmadığını iddia etti. A.A. ifadesinde, “Şantaj yapmadım. Polis olduğumu da, Ç.A.’nın polislere ilgisi olduğunu öğrendikten sonra söyledim” dedi. Ç.A. ise, “Bu olaydan sonra kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Üniversite okuyacaktım. Bu yüzden her şeyi bıraktım. Bakkala bile gidemez oldum. Kimse bana selam vermiyor. Şikayetçiyim” diye ifade verdi. Mahkeme, A.A:’nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler