HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şarampoldeki ağaca çarpıp ikiye katlanan otomobilin sürücüsü öldü

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil, ağaca çarpıp tavan kısmından ikiye katlandı.

Şarampoldeki ağaca çarpıp ikiye katlanan otomobilin sürücüsü öldü

Sürücü 37 yaşındaki Oktay Yiğit, yaşamını yitirdi.

Fethiye'de bir tatil köyünde teknik servis elemanı olarak çalışan evli ve 4 çocuk babası Oktay Yiğit, 48 F 1443 plakalı otomobiliyle dün gece Üzümlü Mahallesi'ne gitmek için Kargı Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. 2 saat sonra döneceğini söyleyen Oktay Yiğit'ten haber alamayan ailesi cep telefonuyla ulaşmaya çalıştı, ancak ulaşamadı. Ailesi sabaha kadar dönecek umuduyla beklerken, Oktay Yiğit'in otomobili saat 08.00 sıralarında Fethiye- Üzümlü yolunun 11'inci kilometresinde bulundu. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Oktay Yiğit'in yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan ve bir ağaca çarparak tavan kısmından ikiye katlanan otomobilin içinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

OTOMOBİLİN TAVANI KESİLEREK ÇIKARILDI

Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otomobil vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, Oktay Yiğit'in cenazesi ise itfaiye ekipleri tarafından otomobilin tavanı kesilerek çıkarıldı. Oktay Yiğit'in cenazesi Fethiye Devle Hastanesi morguna götürüldü.

'ÇOCUKLARI BABASIZ KALDI'

Kaza yerine gelen Kargı Mahallesi Muhtarı Baha Koyuncu, Yiğit'ten gece yarısından bu yana haber alamadıklarını söyledi. Oktay Yiğit'in turizm sektöründe çalışan ve çevresinde sevilen biri olduğunu anlatan Koyuncu, "Çocukları babasız kaldı. Çok üzgünüz. Sabah saatlerine kadar evine dönmemiş. Sonra kaza haberi geldi" dedi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler