HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şarkıcı kadın serbest, oğlu cinayetten tutuklandı

23 yaşındaki sevgilisini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şarkıcı 37 yaşındaki Asuman Karabaş tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, oğlu 14 yaşındaki oğlu S.A. tutuklandı.

Şarkıcı kadın serbest, oğlu cinayetten tutuklandı

Adana'da sevgilisi 23 yaşındaki İbrahim Ayyıldız'ı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şarkıcı 37 yaşındaki Asuman Karabaş tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, 14 yaşındaki oğlu S.A. ise cinayet suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

8 Kasım'da Yenibaraj Mahallesi 68050 sokaktaki Sezer 2 Sitesi'nde meydana gelen olayda, kavga ve bağırma seslerini duyan komşuları, kapısı açık daireye girdiklerinde Bilal Ayyıldız'ı bacağından bıçaklanmış halde buldu. Ağır yaralan Bilal Ayyıldız kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde 5 saat sonra öldü.

Cinayeti soruşturan polisler, Bilal Ayyıldız'ın barlarda şarkıcılık yapan Asuman Karabaş ile aynı evde birlikte yaşadığını saptadı. Başlatılan soruşturma kapsamında Asuman Karabaş, annesi 60 yaşındaki Makbule Karabaş, oğlu S.A. ile otomobilin sürücüsü E.Ö. Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, Adana'ya getirildi. Emniyetteki sorgusunda cinayeti önce kendisinin işlediğini söyleyen Makbule Karabaş, daha sonra İbrahim Ayyıldız'ı, oğlu S.A.'nın öldürdüğünü öne sürdü. İfadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ö., Cumhuriyet Savcılığı'ndan serbest bırakıldı.

Asuman Karabaş, annesi Makbule Karabaş ile oğlu S.A. ise 'bıçakla adam öldürme' suçlamasıyla Nöbetçi Mahkeme'ye sevk edildi. Mahkeme S.A.'yı tutuklarken, Asuman Karabaş ve annesini tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler