HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaştan kurtuldu, trafik canavarı öldürdü

Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçarak 1 yıl önce Adana'ya gelen bir kişi hayatta kalabilmek için kağıt toplarken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Savaştan kurtuldu, trafik canavarı öldürdü

Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. 24 yaşındaki Muhammet Ali Haşhaş, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle Halep'ten Adana'ya geldi. Haşhaş, burada hayatta kalabilmek için 3 tekerlekli bir araç yaptırarak bununla atık kağıt toplayıp para kazanmaya başladı. Haşhaş genelde gece işe çıkıp atık kağıt topluyordu.

Yine bir gün gece kağıt toplamaya çıktığı sırada Huzurevleri Mahallesi'nde gece saat 02:30 sıralarında bir otomobil Haşhaş'a çarptı. Haşhaş çarpma sonucu ağır yaralandı. Yoldan geçen başka bir sürücü durarak yaralı genç için ambulans istedi. Suriyeli genç, ambulans ile Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ali Haşhaş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Haşhaş'a çarpan sürücüsü ise olay yerinde durmak yerine onu yaralı halde bırakıp kaçtı. Sürücü kaçmayıp sağlık ekiplerine haber verse belki Suriyeli genç kurtulacaktı. Şimdi polis Haşhaş'a çarpan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Polisin elindeki tek bilgi ise Suriyeli gence çarpan otomobilin beyaz renkli olduğu. Polis bu bilgiden yola çıkarak trafik canavarını bulmaya çalışıyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler