HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehide son dokunuş

Hakkari’de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Fırat Yıldırım’ın cenazesi, baba evine getirildi.

Antalya’nın Kepez ilçesi Zafer Mahallesi’ndeki evine getirilen şehit cenazesi, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ve dualarla karşılandı. Eşinin tabutuna dokunmak isteyen Gülistan Sevgi Yıldırım, vatandaşlar ve askerlerin yardımı ile eşinin tabutuna dokundu. Daha sonra şehidin annesi Selma Yıldırım, kardeşleri Serdar Yıldırım, Murat Yıldırım ve Mustafa Yıldırım da tabutuna dokunurken gözyaşlarını tutamadılar.

Sağlık görevlilerinin kolları arasında ayakta durmakta zorlanan anne Selma Yıldırım, oğlunun tabutuna dokunurken ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ diye feryat etti. Şehit evinin önünde toplanan vatandaşlar ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde sloganlar attı. Evlerinin balkon ve camlarına Türk bayrakları asan vatandaşlar dualara eşlik etti.

Dualar ve helallik alınmasının ardından şehit cenazesi Muratpaşa Camii’ne götürüldü. Şehit Yıldırım’ın cenazesi, kılınacak cenaze namazı sonrası Uncalı’daki Şehitlik’te toprağa verilecek.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler