HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehidin kardeşinin elini bırakmadı

Van'ın Gürpınar ilçesindeçatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara'nın cenazesinde Binali Yıldırım da şehit Kara'nın oğlu Görkem Efe'nin elini bir an olsun bırakmadı

Şehidin kardeşinin elini bırakmadı

Van'ın Gürpınar ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olanJandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ile Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Törene şehit aileleri ve yakınlarının yanı sıra, Ak Parti Genel Başkan adayı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker,Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, kuvvet komutanları ve vatandaşlar katıldı.

Binali Yıldırım, şehit Kara'nın babası Sadık, annesi Eftadiye, eşi Pınar Kara ile şehit Yıldırım'ın babası Türkay, annesi Öznur, eşi Zeynep Yıldırım'a başsağlığı diledi. Şehit Kara'nın çocukları da törende hazır bulundu. Şehit Yıldırım'ın bir ay önce dünyaya gelen kızı Defne Naz ise kundak içerisinde, babaannesi Öznur Yıldırım'ın kucağındaydı.

Cenaze boyunca elini bırakmadı
Binali Yıldırım da şehit Kara'nın oğlu Görkem Efe'nin elini bir an olsun bırakmadı ve şehit oğlunu sürekli teselli etti. Cenaze namazlarının kılınmasının ardından Kara ve Yıldırım'ın Türk bayrağına sarılı naaşları, top arabasına götürüldü. Geçiş sırasında aileler, şehit cenazelerini asker selamıyla uğurladı. Şehit Kara'nın oğlunun elinden tutan Yıldırım ise duygu yüklü anlar yaşadı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler