HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehir eşkiyaları yol kesti. Kadın vurdu. İçinde 115 Bin lira olan çantayı gasp etti.

Esenyurt'ta ev satın almak için bankadan çektiği 115 bin lirayla tapu müdürlüğüne giden kadının yolunu kesen soyguncular, silahla havaya ateş edip kargaşa çıkardı.

Şehir eşkiyaları yol kesti. Kadın vurdu. İçinde 115 Bin lira olan çantayı gasp etti.

İçi para dolu çantasını vermemek için soygunculara direnen kadın ayağından vuruldu. Çantayı alan soyguncular kaçtıkları otomobille uzaklaşamadan kaza yaptı. Soyguncuların biri motorlu yunus timleri tarafından yakalandı, diğerleri kaçtı.

EV SATIN ALMAK İÇİN PARA ÇEKTİ

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde meydana geldi. Beylikdüzü'ndeki bir bankadan ev satın almak için 115 bin lira çeken kadın resmi işlemler için tapu müdürlüğüne doğru yola çıktı. Kadını takip ettiği anlaşılan soyguncular tapu müdürlüğü yakınında harekete geçti.

HAVAYA ATEŞ EDİP KARGAŞA ÇIKARDILAR

Havaya ateş edip kargaşa çıkaran soyguncular bu sırada kadının elindeki çantaya saldırdı. Kadın soygunculara direndi. Bu sırada soyguncular kadını bacağından vurup çantayı aldı. Olay yerine geldikleri çalıntı otomobille kaçan soyguncular uzaşamadan kaza yaptı. Bu sırada olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Motorlu yunus timi yaya olarak kaçmaya çalışan soygunculardan birini yakaladı. Bu kişinin üzerinde otomobilin anahtarı bulundu. Otomobilde yapılan incelemede içinde 20 bin lira cıvarında para bulunan çanta ve bir tabancaele geçirildi. Kaçan soyguncuların paranın diğer bölümünü aldıkları anlaşıldı. Otomobilin bagajında da 2 farklı plaka daha çıktı.

YARALI KADIN : MASKE TAKIYORLARDI

Yaralı Gönül Yılmaz(35) yakındaki bir hastaneye götürüldü. Bacağına kurşun isabet eden kadın yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Soyguncuların maske taktıklarını, çantayı vermemek için direndiğini, bu sırada vurulduğunu söyledi

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler