HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit oğlunun cenazesini pencerede bekledi

Çukurca'ya sızmaya çalışan PKK'lılara güvenlik güçleri ateş açtı. Çatışma çıktı. Sözleşmeli erler Özgür Mutlu, Servet Tomak ve Emre Şahin şehit oldu. 16 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Oğlu Ali'yi kazada kaybeden Zekiye Şahin, şehit oğlu Emre'nin cenazesini pencerede böyle bekledi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen sözleşmeli er Emre Şahin'in Çorum'daki baba evinde yas var.

Şahin'in (20) şehadet haberi, merkeze bağlı Abdalata köyünde yaşayan annesi Zekiye (55) ve babası Abdullah (69) Şahin'e, İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince verildi.

Fenalaşan bazı aile fertlerine 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı. Çorum Belediyesi tarafından da evin önünde taziye çadırı kuruldu.

Sözleşmeli er olarak 20 Temmuz'da göreve başlayan Şahin'in 5 kardeşin en küçüğü olduğu ve bir ağabeyini 3 yıl önce iş kazasında kaybettiği öğrenildi.

Şehidin amcasının oğlu Mustafa Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emre ile dün telefonla görüştüğünü söyledi. Telefonla kısa bir görüşme yaptıklarını belirten Şahin, "Yol güvenliğini sağladıklarını söylemişti. Rahat ve iyi olduğunu belirtmişti. Başımız sağ olsun." dedi.

Emre Şahin'in bir başka amca oğlu Bekir Şahin de üzüntülerinin büyük olduğunu dile getirdi. Emre'nin en son 2 ay önce izne geldiğini dile getiren Şahin, "O zaman yüz yüze görüşmüştük. Zaten izinden sonra da şehit olduğu görev yerine gitmişti. Cenabı Allah şehit olmasını istedi. Vatan sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Şehit Şahin'in naaşının yarın Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından Çorum'a getirilerek köy mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. (AJANSLAR)



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler