HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit oğlunun mezarı ziyaretten dönüşte kazada öldü

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde, şehit oğlunun mezarını ziyaret ettikten sonra motosikletiyle evine dönen 82 yaşındaki Ramazan Şentürk, kavşakta otomobille çarpıştı.

Şehit oğlunun mezarı ziyaretten dönüşte kazada öldü

DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, şehit oğlunun mezarını ziyaret ettikten sonra motosikletiyle evine dönen 82 yaşındaki Ramazan Şentürk, kavşakta otomobille çarpıştı. Ağır yaralanan Şentürk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kelekçi Mahallesi'nde oturan Ramazan Şentürk, plakasız motosikletiyle, bugün öğleden sonra, 1982 yılında Mardin'deki silahlı çatışmada şehit düşen oğlu Jandarma Onbaşı Adem Şentürk'ün mezarını ziyaret etti. Bir süre mezarın bakımını yapan Ramazan Şentürk, daha sonra evine dönmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Şentürk'ün kullandığı motosiklet ile Yahya Yılmaz yönetimindeki 20 KZ 570 plakalı otomobil, Kelekçi Mahallesi Mezarlık Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Ramazan Şentürk ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şentürk, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şentürk'ün cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler