HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit polisin cenazesi Manisa’ya getirildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan özel harekat polis memuru Erol Aktürk'ün cenazesi Manisa'ya getirildi.

6 yıldır Manisa Emniyet Müdürlüğü özel harekat birliğinde görev yapan ve 2 ay önce Şırnak'ın Cizre ilçesine geçici görevlendirme ile giden Erol Aktürk dün teröristle girilen silahlı çatışmada şehit oldu. Şehidin Manisa'nın Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesinde yaşayan ailenin evinde hüzün hakim olurken, şehidin naaşı akşam saatlerinde Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna getirildi. Tören mangası ve Manisa'daki özel harekat birimindeki mesai arkadaşlarının omuzlarında morga götürülen şehit Erol Aktürk için morg önünde helallik alındı. Şehidin naşının ardından şehidin eşi Şule Aktürk ile kızları Rümeysa ve Tuğba Aktürk de hastane morguna geldi. Oldukça bitkin oldukları gözlemlenen aileyi bayan polis memurları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin cenazesi yarın sabah Manisa'daki evinde helallik alınmasının memleketi İzmir'e götürülecek. İzmir'in Bornova ilçesinde Bornova Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehidin cenazesi polis şehitliğine defnedilecek. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler