HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit ve gazi çocuklarına artık ücretsiz

İzmit ve İstanbul'da faaliyet gösteren Cadde Sürücü Kursu, şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ehliyet kursu projesini hayata geçirdi

Şehit ve gazi çocuklarına artık ücretsiz

İzmit'te bir İstanbul'da dört olmak üzere toplam 5 şubesi bulunan Cadde Sürücü Kursları oldukça anlamlı bir kampanyaya imza attı. Serdar Bıyıkoğlu Şirketleri bünyesinde bulunan Cadde Sürücü Kursları, Yalı Sürücü Kursları ile Paşabahçe Sürücü Kursları olarak 5 şubede şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz olarak ehliyet kursu veriyor. Sürücü kurslarının sahibi Serdar Bıyıkoğlu bu projeye bir anda karar verdiklerini belirterek, "Onlar bize emanet” dedi.

EMANETLERE SAHİP ÇIKIYORUZ

MYNET haber WhatsApp okuyucu hattına ulaşan Bıyıkoğlu, “Onların babaları, anneleri biz rahat yaşayabilelim diye şehit oldular. Emanetlerimize sahip çıkmak gerekir. Bu proje reklam olarak algılanmasın. Reklam yapmak istesek gazetelere reklam parası verip yapardık. Biraz örnek olmak amaçlı bu projeyi yaptık. Şu ana kadar 2 kardeşimiz başvuru yaptı. Hiçbir ücret ödemeden kurslarını bitirip sınava girecekler" dedi.

Mynet'in 'OLAYIN İÇİNDEN HABER HATTI' yayında!

Siz de gün içinde karşılaştığınız, haber değeri taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve bilgileri WhatsApp haber hattımıza göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz.

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00

İŞTE MYNET HABER HATTINA GELEN DİĞER OKUYUCU HABERLERİ


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler