HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selektör magandaları taşlayarak öldürdü

Selektör magandalarının taşlayarak öldürdüğü Burcu Atış’ın kızları, o günü unutamıyor. Başarılı iki öğrenci olan Figen ve Minel’i babaları büyütüyor.

Selektör magandaları taşlayarak öldürdü

Bursa’da bir düğünden dönen Atış Ailesi’nin yaşayacakları hiçbirinin aklına gelir miydi?

2010 yılında yaşanan olayda; Baba Kamil Atış, yolda selektör yapma yüzünden birkaç kişiyle tartıştı. Tartıştığı kişiler, yol güzergâhındaki arkadaşlarına telefon açıp pusu kurun talimatı verdi. Kamil Atış’ın kullandığı içinde eşi Burcu kızları Minel ve Figen’in bulunduğu Otomobil bir anda taş yağmuruna tutuldu. Başına peş peşe taşlar isabet eden Burcu Atış, kaldırıldığı hastanede can verdi.

2.5 yaşındaki Minel bir yıl boyunca çok büyük hafıza sorunları yaşadı. Dehşete şahit olan 10 yaşındaki Figen içine kapandı, psikolojisi bozuldu. Önceki gün liseye başlayan Figen, “Otomobilimize gelen taşlar gözümüzün önünden gitmiyor. Annemin ve kardeşimin yüzündeki kanları unutamıyorum” diye konuştu.

8 YIL SONRA SERBEST

İlkokul 2. sınıf öğrencisi Minel ise üç yıldır "Polis olacağım, suçluları yakalayacağım" diyor. ‘Kasten adam öldürmek’ ve ‘Adam öldürmeye tam teşebbüs’ suçlarından ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 17 yaşındaki H.K. 12.5 yıl hapis; diğer dört sanık ise ‘yaralama’ suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yaşları küçük olan iki sanık ise tahliye edildi. kaynak akşam

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler