HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Seni çok sevmiştim' dedi ve kayboldu

Erzurum'da öğretmen eşine bıraktığı notta 1 yaşındaki kızına iyi bakmasını isteyerek, "Seni çok sevmiştim. Beni affet, intihar edeceğim" diyen 20 yaşındaki Elanur Kocaoğlu, gece kayıplara karıştı.

'Seni çok sevmiştim' dedi ve kayboldu

Merkez Aziziye İlçesinin Dadaşkent semtinde oturan öğretmen Yusuf Kocaoğlu ile 17 yaşında severek evlenen ortaokul mezunu Elanur Kocaoğlu’nun bu evlilikten Ercin adlı 1 yaşında kızı oldu. Son zamanlarda evliliğinin iyi gitmediğini yakınlarına anlatan Elanur Kocaoğlu, dün saat 22.00 sıralarında eşine "Komşuya gidiyorum" diyerek evden çıktı. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra eşinin dönmemesi üzerine komşuya gitmediğini öğrenen öğretmen Kocaoğlu, evde araştırma yapınca mutfakta, bıraktığı notu gördü. ’Kızıma iyi bak. Seni çok sevmiştim. Beni Affet, intihar edeceğim" diye not bırakan Elanur Kocaoğlu’nun eşi, durumu polise bildirdi. Ailesi ve polis tarafından her yerde aranan Elanur Kocaoğlu’nun son olarak mobese görüntülerinde ayağında terlikle otobüs durağında beklediği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

16 SAAT SONRA PARKTA SAĞ BULUNDU

Eşine mesaj bırakarak kaybolan evli ve bir çocuk annesi Elanur Kocaoğlu, 16 saat sonra saat 14.00 sıralarında Yıldızkent semtinde bir parkta otururken bulundu. Geceyi parkta geçirdiğini söyleyen genç kadın, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler