HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serinhisar'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Serinhisar İlçesi'nde, önce refüje ardından da bir kargo şirketine ait park halindeki minibüse çarpan otomobildeki 3 kişiden 1'i öldü, 2'si yaralandı.

Serinhisar'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Kazada ölen Murat Sami Özcan'ın (23) Acıpayam'ın tanınmış esnafı Turan Özcan'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Bugün saat 08.30 sıralarında, Denizli'den Acıpayam yönüne giden Abdullah Çoban (29), kullandığı 20 BFS 44 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini, Serinhisar İlçesi Leblebiciler Sitesi Mevkisi'nde kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce refüje, ardından da bir kargo şirketine ait park halindeki minibüse çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Abdullah Çoban ile yanındaki arkadaşlarından Özgür Sağlamdemir (36) yaralandı. Yanındaki diğer arkadaşı Murat Sami Özcan ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar, ambulanslarla Serinhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale sonrası her iki yaralı da durumları ağır olduğu gerekçesiyle Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren Özcan'ın Acıpayam'ın beyaz eşya ticaretiyle uğraşan tanınmış esnafı Turan Özcan'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Özcan'ın cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler