HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serinlemek için girdiği derede boğuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde serinlemek için dereye giren genç, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Alaplı ilçesine bağlı Yeniköy'de Burgaz Deresi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ailesi birlikte piknik yapan Murat Tönen (17), serinlemek için dereye girdi. Yüzme bilmeyen Tönen'in çırpındığını gören kardeşi, amcasının oğlu ve çevredeki diğer gençler, kendisini kurtarmaya çalıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen enişte Abdurrahman Türkoğlu, Murat Tönen'i dereden çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Tönen'in öldüğünü belirledi. Tanen’in cesedi, ambulansla Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tönen’in ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın ederken, gözyaşlarına boğuldu. Tönen’in cesedi, savcılığın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Alaplı ilçesine bağlı Hallı Köyünde ikamet eden Murat Tönen’in 4 yıl önce babasını kazada kaybettiği, dayısı Şeref Bilen’in (19) de aynı derede boğulduğu, teyzesinin eşinin de tersanede iskelenin devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Alaplı Hallı Köyü Muhtarı Nihat Sarkın, "Murat Tönen, ailesi birlikte Yeniköy mevkisi Burgaz Deresi'nde pikniğe gitmiş. Orada kardeşi, amcasının oğlu ile birlikte dere kenarına gelmiş. Önce 'ben bu suya girmem, korkarım' demiş ama daha sonra kardeşinin anlattığına göre burnunu tıkayarak suya atlamış ve boğularak yaşamını yitirmiş" dedi

Öte yandan, GMİS Armutçuk Şubesi Başkanı İsa Mutlu da, hastaneye gelerek Tönen ailesine başsağlığı diledi.

ZONGULDAK (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler