HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Servetini bağışlayıp 4. kattan atladı

48 yaşındaki Ferah E, kanser olduğunu öğrenince bugüne kadar edindiği servetini yardım kuruluşlarına bağışlayıp, oturduğu evin 4'üncü kat balkonundan atladı

Servetini bağışlayıp 4. kattan atladı

Antalya'da yalnız başına yaşayan banka emeklisi 48 yaşındaki Ferah E, bir süre önce kanser olduğunu öğrenince bugüne kadar edindiği servetini yardım kuruluşlarına bağışlayıp, oturduğu evin 4'üncü kat balkonundan atladı. Komşuları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan kadının durumu ciddiyetini koruyor.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi'de meydana geldi. merkez bankası'ndan emekli olduktan sonra Antalya'ya yerleşen ve tek başına yaşayan Ferah E, bir süre önce kanser olduğunu öğrenince bunalıma girdi.

4 DAİRESİNİ VE OTOMOBİLİNİ BAĞIŞLADI

Dün öğleden sonra sahip olduğu 4 dairesi ile bir otomobilini eğitim ve çevre alanında faaliyet gösteren çeşitli yardım kuruluşlarına bağışladığını belirten 3 sayfalık mektup yazan Ferah E, bunun yanında kendisi için yaptırdığı mezarın sıra numarası ile 950 TL defin parası bıraktıktan sonra 4'üncü katta oturduğu evin balkonundan atladı.

"GÜLER YÜZLÜYDÜ"

Yaralanan kadın, komşuları tarafından çağırılan ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan ve hayati tehlikesi süren Ferah E'nin komşuları, "Yalnız başına yaşayan güler yüzlü birisiydi" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler