HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Servis minibüsü 70 metrelik uçuruma uçtu

Antalya-Kemer karayolu üzerindeki Akyarlar tünelinden çıkan bir otelin servis minibüsü, sürücüsünün önündeki kamyon nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 30 metrelik uçuruma uçtu.

Ağaçlara takılı kalan minibüsteki yolculardan ağır yaralanan ve ambulans helikopter ile kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden 4'üncü kişinin 32 yaşındaki Mehmet Göksel olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 17.40 sıralarında Metin Güner'in kullandığı 07 BKA 06 plakalı servis minibüsü, Konyaaltı ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki 5 Yıldızlı Katamaran Resort Otel'in personelini Antalya'ya getirmek üzere yola çıktı. Yaklaşık 20 dakika sonra Beldibi beldesindeki Akyarlar Tüneli'ni geçen minibüsün sürücüsü Güner, önündeki plakası belirlenemeyen kamyonun arkasından düşen demir çubuklar nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, uçuruma uçarak yaklaşık 30 metre aşağıdaki ağaçların üzerine devrildi. Kaza yerine Antalya ve Kemer'den Hava Helikopter Ambulans, 11 ambulans ve kurtarma ekibi gönderildi.

İçerisinde 29 kişi olan minibüsteki yaralılar, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ile özel hastanelere taşıdı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kaza hayatını kaybedenlerin Mehmet Göksel, Nazire Yalçın(45), Rıfat Yılmaz(46), Özlem Dönmez(31) olduğu belirlendi.

Yaralılardan Behice Erdem(24), Yeter Fırat, Aslı Delikara ve Cuma Yanmaz(31) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Bilal Cihan(24), Mehmet Balamir Akpınar(25), Zafer Aldemir(34), Umut Çağla Kara(25), Erdoğan Yılmaz(57), Eyüp Şen ve Senem Sarıgül, Atatürk Devlet Hastanesi'nde, Ünal Gürsoy(27) da Özel Anadolu Hastanesi'nde tedaviye alındı. Metin Güner (Sürücü), Siddi Yıldırım, Şafak Pala, Fırat İnal, Abdülkadir Yılmaz, Gülnaz Sarıkaya, Yaşar Soycan, Özlem Göze, Hacı Aydoğdu, Şenay Batur, Hüseyin Bulut, Elif Ayaz ve İsmail Güçlü ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler