HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgililer günü vahşeti

Bodrum ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü bir hemşire, erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Sevgililer günü vahşeti

MUĞLA (İHA) - Olay, 14 Şubat Sevgililer Günü gecesi meydana geldi. Erkek arkadaşıyla tartışan genç kız 3 bıçak darbesiyle boğazı kesilerek vahşice öldürüldü. Bodrum Devlet Hastanesinde staj gördükten sonra özel bir hastanede çalışmaya başlayan hemşire Yağmur Ç (19) hastane genel servisinde görev yapıyordu. Genç kız staj gördüğü zamanlarda tanıştığı V.Ç. ile görüşmeye başladı. Bir yıl boyunca aşk yaşayan çift, 14 Şubat gecesi sevgililer gününü kutlamak için bir araya geldi. Aralarında bir anlaşmazlık çıkan çift tartışarak evlerine döndü. Tartışmanın ardından eve giden V.Ç (23), daha sonra tartıştığı sevgilisini arayarak buluşmak istedi. Çamkoru sitesi yakınlarında bulunan ormanlık araziye çağırdığı genç kızla bir müddet daha tartıştıktan sonra 3 yerinden bıçaklayıp boğazını kesti.

ZANLININ AĞABEYİ POLİSE HABER VERDİ

V.Ç'nin ağabeyi polisi arayarak "kardeşim V.Ç, kız arkadaşıyla tartıştı. V.Ç, şu an Çamkoru sitesi yakınlarındaki ormanlık arazide suç işleyebilir" dedi. Bunun üzerine polisler harekete geçti. Bir müddet olay yerini arayan polisler, Yağmur Ç'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Birçok yerinden bıçaklanan hemşire, savcının ve polislerin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cinayet zanlısı olarak yakalanan V.Ç, polis tarafından yapılan sorgunun ardından mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler