HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgililer gününde eşinin ölüm haberini aldı

İzmir'in Alsancak semtinde denizde beline taşla bağlanmış ceset bulundu. Cesedin 5 gündür kayıp olan Kenan Ülgen'e ait olduğu öğrenildi.

Sevgililer gününde eşinin ölüm haberini aldı

Sosyal paylaşım sitesinde Ülgen'in kayıp olduğunu duyuran eşi ise Sevgililer Günü'nde eşinin ölüm haberini aldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.30 sıralarında, Alsancak Limanı'nda geçen vatandaşlar, denizde hareketsiz duran bir erkek şahsın olduğunu göründe durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen deniz polisi, denizden çıkardığı şahsı bota alıp Alsancak Liman içerisindeki otoparka getirdi. Burada hazır bulunan sağlık ekipleri yaptığı kontrolde erkek şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. polis ekipleri yaptığı incelemede cesedin 5 gündür kayıp olan Kenan Ülgen'e ait olduğunu belirledi. Öte yandan, cesedin beline bağlanmış taş ise dikkat çekti. Cinayet Büro dedektifleri, evli ve bir çocuk babası Ülgen'in intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğini belirlemek için soruşturma başlattı.

EŞİ FACEBOOK'TAN KAYIP DİYE YAZMIŞ

Öte yandan hayatını kaybeden Kenan Ülgen'in eşinin sosyal paylaşım sitesinde, Kenan Ülgen'in kayıp olduğunu yazdığı dikkat çekti. Kenan Ülgen'e ait hesaptan yazan eşinin şu ifadelere yer verdiği görüldü:

"8 Şubat tarihinde, 'Ben Kenan'ın eşiyim. Dört gündür ortada yok. Bu dört gün içinde gören varsa buraya haber bıraksın mutlaka.' 9 Şubat tarihinde ise, 'Bak Kenan, beni bırak bir kenara ama kızımız için eğer bir yerlerden sayfana bakıyorsan ve bunları okuyorsan onun adına çık ortaya artık ona yalan bulamıyorum söyleyecek. Eğer onun da bir değeri yoksa hiç bir şey demiyorum. Neredeysen orada kal. Bir daha çıkma ortaya. Yeterince psikolojimizle oynadın. Daha fazla yorma beni. Dokunma bize şimdi. Sen bilirsin tam beş gün oldu.'' (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler