HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgilisine otoyolda fuhuş yaptırdı

Adana'da sevgilisi 23 yaşındaki Gizem B. ve arkadaşı 25 yaşındaki Kudret Y.'ye fuhuş yaptıran 28 yaşındaki Mehmet A., suçüstü yakalandı.

Sevgilisine otoyolda fuhuş yaptırdı

Ahlak Bürosu ekipleri, merkez Beyazevler Mahallesi'nden otoyol bağlantı kavşağında otostop çeken Gizem B.'yi izlemeye aldı. Uzun bir süre yol kenarında bekleyen Gizem B., durdurduğu bir otomobile binerek ayrıldı. Ekipler aracı uzaktan takip etmeye başladı. Bir parka gelen kadın ile sürücü otomobilde cinsel ilişkiye girdi. Gizem B., daha sonra kendini bekleyen Mehmet A. yönetimindeki otomobile binince polis operasyon düzenledi. Mehmet A., Gizem B. ve kadınla ilişkiye giren sürücü gözaltına alındı. Mehmet A.'nın Gizem B.'nin arkadaşı Kudret Y.'yi de erkeklere pazarladığı belirlendi. Bu kadın da yakalandı.

Polis merkezinde ifadesi alınan Gizem B., "Mehmet ile tanıştığımızda evliydi. Ayrılması halinde onun için fuhuş yapabileceğimi söyledim. O da bana otobanın kenarında kadınların durduğunu, benim de onların yanında yapabileceğimi söyledi. Günde 70-80 lira karşılığında bulduğum müşterilerle ilişkiye giriyordum" dediği öğrenildi. Mehmet A.'nın ise, "Gizem B. benim nikahsız eşim. Borçlarım yüzünden cezaevine girdim. Oto kiralama işim vardı. Evli olduğum sırada Gizem ile tanıştık. Benden eşimden ayrılmamı istedi. Karşılığında borçlarımı ödemek için başkalarıyla ilişkiye girebileceğini söyledi. Bende kabul ettim"dedi.

Sürücü ile kadınlar serbest bırakılırken Mehmet A., sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler