HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgilisini döven işadamının burnunu kırdılar

Aydın'da 9 yıldır birlikte olduğu işadamı sevgilisinden işkence gördüğünü iddia eden kadının yakınları işadamının burnunu kırdı.

Sevgilisini döven işadamının burnunu kırdılar

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, evli 2 çocuk babası işadamı Y.G. (49), iddiaya göre 9 yıldır birlikte olduğu kadın arkadaşını dövüp işkence yaptı. Bunu öğrenen kadının yakınları da işadamını dövüp burnunu kırdı. Tarafların birbirinden şikayetçi olması üzerine polis Y.G. ile Y.G.'nin burnunu kırdığı ileri sürülen G.G.'yi gözaltına aldı.

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde, süt ürünleri tesisi bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Meclis Üyesi Y.G., dün 9 yıldır birlikte olduğu ileri sürülen bir çocuk annesi N.G. (32) ile Kuşadası'ndaki bir bara gidip eğlendi. Gecenin sonunda ikili Y.G.'nin buradaki yazlık evine geçti. Evde işadamı Y.G. ile N.G., arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine N.G., odasına çekildi. Öfkesi yatışmayan Y.G., ididaya göre odanın kapısını kırıp, içeri girerek genç kadını dövüp, elektrikli ısıtıcı sehpasının borusuyla işkence yaptı. Y.G., bitkin haldeki N.G.'yi sabah otomobiliye Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

HASTANEDE KADININ YAKINLARI SALDIRDI

Olayı haber alarak hastaneye gelen N.G.'nin yakınları, işadamı Y.G.'ye saldırdı. Burnu, aldığı yumruk darbeleriyle iki yerinden kırılan Y.G. de aynı hastanede tedaviye alındı. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis, tedavisi yapılan Y.G. ile N.G.'nin ağabeyi G.G.'yi gözaltına alıp, Efeler Polis Merkezi'ne götürdü. Polisteki, işlemlerinin ardından G.G. ile Köşk'te vergi rekortmeni olan işadamı Y.G. savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

N.G.'nin polise verdiği ifadesinde 9 yıldır birlikte olduğu işadamı Y.G.'nin cinsel ilişkiye girme isteğini geri çevirdiği için kendisinidövdüğünü söylediği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

DHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler