HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgiliye şiddet cep telefonu kamerasında

Eskişehir'de 21 yaşındaki Ö.Ç. kendisinden bir yaş büyük olan sevgilisi M.Y.'ye sokakta saçından tutup şiddet uygulaması bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, saat 06.30 sıralarında Eskibağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Yakın bir apartmanda oturan bir kişinin cep telefonuyla saniye saniye kayda aldığı olayda Ö.Ç. tartıştığı sevgilisi M.Y.'yi sokakta saçından tutup sürükleyerek apartmanın giriş kapısı önüne getiriyor.

Genç kadının 'Aşkım ne olursun yalvarırım yapma' demesine aldırmayan genç, şiddet uygulamayı sürdürüyor. Çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine sevgilisini bırakıp vatandaşların üzerine yürüyüp küfür ederek ve 'ateş ederim' diye tehditler savuran gencin yanından ayrılmasını fırsat bilen genç kız apartman içerisine giriyor. Bir kişinin sakinleştirmeye çalıştığı öfkeli genç, geri döndüğünde sevgilisini görmeyince kapı camını tekmeyle vurarak kırdığı apartmanın içerisine giriyor.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin Ö.Ç.'yi gözaltına alındığı belirtilirken, cep telefonuyla çekilen olay anı ise sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. (DHA)


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler