HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seyhan'da dehşet: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde mobilya ustası, eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

Adana'da eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar eden mobilya ustasının, psikolojik sorunları bulunduğu, karısının da bu yüzden kendisinden boşanmak istediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesi, 36. Sokak'ta 3 katlı evinin altında mobilya imalatı yapan Serhat Ö., 5 yıl önce Sinem Ö. ile dünya evine girdi. Çiftin bu evliliklerinden 3 yaşındaki Selen ile 7 aylık Simge adında iki kızı oldu.

İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Serhat Ö. ile eşi arasında sık sık tartışmalar yaşanmaya başladı.

Çift arasındaki geçimsizlik boşanma noktasına gelince Sinem Ö. birkaç gün önce çocuklarını da yanına alıp babası Kemal Tanker'in evine gitti. Dün de Serhat Ö., kayınbabasının evine gidip eşini eve dönmeye ikna etti.

Dün akşam eve gelen çift arasında boşanma meselesi yüzünden yine tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Sinem Ö., çocukları Selen ile Simge'yi yatak odasına götürüp yattı.

Gecenin ilerleyen saatinde ise Serhat Ö. evdeki pompalı tüfekle yatak odasına girip uyumakta olan eşinin yüzüne ateş ettikten sonra kızlarını da karınlarından vurdu.

Cinnet getiren mobilya ustası diğer odaya geçip pompalı tüfeği boğazına dayayıp tetiğe basarak intihar etti.

Olay öğleye doğru mobilya ustasının işe gelmemesi üzerine ortaya çıktı. Mobilya ustasının yanında çalışanlar üst kattaki Serhat Ö.'nün cep telefonu cevap vermeyince evini kontrol etti.

Kapıyı çalan ancak içerden cevap alamayan çalışanlar şüphelenerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açtıklarında evdeki mobilya ustası ile eşi ve çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı.

Sinem Ö.'nün babası Kemal Tanker ise olay yerine gelerek, "Yavrularım yerde yatıyor" diyerek feryat etti. Genç kadının yakınları da feryat edip gözyaşı döktü.

Cesetler, savcının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler