HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şiddetli rüzgar çatı uçurdu: 2 yaralı

Isparta'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle kent merkezindeki belediyeye ait Halı Sarayı'nın çatısı uçtu, 2 kişi hafif yaralandı.

Şiddetli rüzgar çatı uçurdu: 2 yaralı

Isparta'da şiddetli rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Dün gece itibariyle etkisini artıran rüzgar nedeniyle saat 15.30 sıralarında 'Isparta Belediyesi Halı Sarayı' olarak bilinen işhanının üstündeki tente çatı uçtu. Sac ve tahtadan oluşan çatı 6 Mart Caddesi'ndeki otobüs durağıyla seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. Bu sırada olay yerinden geçen 2 kişi de hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ayakta tedavi edilirken, polis çevrede önlem aldı. Yola uçan tente parçaları ise şiddetli rüzgarın etkisiyle savrulmaya başladı. İtfaiye ekipleri binanın üstündeki diğer parçaları sabitlemeye çalıştı. Olay nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Gelendost İlçesi'nde de 2 gündür etkili olan şiddetli rüzgar çatıları uçurdu. İlçedeki özel bir banka şubesinin bulunduğu binanın çatısı fırtınayla uçtu. Demir ve tahta parçalarından oluşan çatı şans eseri caddenin arka kısmına düştü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler