HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sigarasını üzerine düşüren adam alevler içinde kaldı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde gözleri görmeyen 70 yaşındaki Sefer Ünlü, sigara içerken elbisesi tutuştu. Kısa süre içerisinde alevler içinde kalan Ünlü'ye, yakınları kova ile üzerine su dökerek yardım etti. Sağlık ekiplerinin yardımıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve vücudunda 2 ve 3. derece yanık olduğu öğrenilen Ünlü'nün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Sigarasını üzerine düşüren adam alevler içinde kaldı!

Samsun'da içtiği sigaradan üzerindeki elbisesi tutuşan gözleri görmeyen 70 yaşındaki Sefer Ünlü yanarak ağır yaralandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeğeninin yanında kalan ve 40 yıldır gözleri görmeyen Sefer Ünlü adlı yaşlı adam kaldığı odasındaki yatağında sigara içerken sigaradan elbisesi tutuştu.

Alevler içinde kalan Sefer Ünlü'nün feryadı üzerine evde bulunan yakınları odaya koştuklarında yandığını görünce üzerine kova ile su döküp söndürdüler.

112 Acil Servis ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sefer Ünlü hastanenin yanık merkezinde tedavi altına alındı. Yaşlı adamın hayati tehlikesinin bulunduğu ve 2 ve 3. derece yandığı öğrenildi.

İHA


En Çok Aranan Haberler