HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sığınma evinden kaçan kadından intihar şov

19 yaşındaki bir çocuk annesi kadın, çocuğuyla birlikte kaçarak geldiği Konya'da yerleştirildiği sığınma evinden de kaçarak yaya üst geçidine çıkıp intihar girişimde bulundu.

İddiaya göre, iki yıl önce babası tarafından M.H.K. ile zorla evlendirilen B.K. (19) bu evliliklerinden bir çocuk dünyaya getirdi. Sevmediği kişiyle evlendirildikten sonra psikolojisi bozulan B.K., eşiyle de sorunlar yaşayınca bunalıma girdi.

Henüz bir yaşındaki çocuğuyla birlikte ikamet ettiği Kocaeli'nden kocasının yanından kaçan genç kadın, önceki gün Konya'ya geldi. Sığınma evine yerleştirilen genç kadın, buradan da akşam saatlerinde kimseye haber vermeden kaçtı. Sığınma evi yetkilileri tarafından poliste kayıp başvurusu bulunan B.K., merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan yaya üstgeçidine çıkarak atlamak istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edilirken, ambulansta hazır bekletildi. Polisler tarafından ikna edildikten sonra yüzünü gizleyerek gözyaşı döken genç kadın, geçitten indirilerek sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede polislere tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyen genç kadın, lavaboda traş bıçağıyla kolunu keserek ikinci kez intihar etmek istedi. Hastaların şikayeti üzerine tuvalete giren polisler tarafından kanlar içinde bulunan genç kadın tedavisi yapıldıktan sonra kaçtığı sığınma evine teslim edildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler