HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siirt'te 300 polisle asayiş uygulaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kentte asayiş uygulaması yaparak kafeler, kıraathanelerde kimlik kontrolü gerçekleştirdi.

Siirt'te 300 polisle asayiş uygulaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 300 polisle asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda kahveler, kıraathaneler denetlenerek burada bulunanların kimlik kontrolü yapıldı. Operasyona katılan Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, 330 polis ile uygulama yaptıklarını belirterek, amaçlarının vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi olduğunu söyledi. Özkan, şöyle konuştu:

"Bu dönemlerde vatandaşımızın özellikle kurban almak amacıyla biraz daha yanlarında nakit bulundurma durumları olabiliyor. Bu kalabalıkta sirkülasyonda fark etmedikleri bazı art niyetli insanlar etrafta olabiliyor maalesef, özellikle bu vesileyle uyarmış olalım. Dolandırıcı, sahte para olayları, hırsızlık, yankesicilik olaylarının genelde arttığı dönemler. Bu nedenle vatandaşımızı hem uyaralım hem dikkat çekelim bu vesileyle de vatandaşımızla bu şekilde bayramlaşmış olalım. Bu tür uygulamalar bu vesileyle yapılmakla beraber bundan sonrada yapılacak bunu da belirtmek istiyorum." (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler