HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şile'de 3 kişi boğuldu, 2 kişi denizde kayıp

Şile'de plajlar bugün adete doldu taştı; fakat gün boyu buradan acı haberler de eksik olmadı. Denize giren 3 kişi boğularak öldü, 2 kişi ise halen kayıp...

Şile'de 3 kişi boğuldu, 2 kişi denizde kayıp

İlk haber öğlen saat 14.00 sıralarında Ağva Mahallesi'nden geldi. 30 yaşındaki Ali Arıcı serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. 15.30 sıralarında Şile Alacalı Mahallesi Taş İskele plajında denize giren Namık Köklü (50) ile 13 yaşındaki Mehmet Köklü azgın dalgalar arasında kayboldu. Bir süre sonra Namık Köklü'nün cansız bedenine ulaşıldı.

Diğer bir boğulmanın yaşandığı yer de Sofular Babsu plajıydı... 24 yaşındaki Sercan Ayun yüzmek için denize girdi; ama o da bir süre sonra gözden kayboldu. Havadan ve denizden arama çalışması başlatıldı. Yapılan aramalar sonucu da Ayun'un cenazesi bulundu.

2 KAYIP ARANIYOR

Alacalı Taş İskele mevkiinde 30 yaşındaki Mustafa Fidan da serinlemek için girdiği denizde kayboldu. Şile İlçe Jandarma Komutanlığı ve arama kurtarma ekipleri Mehmet Köklü ile Mustafa Fidan'ı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan denizde kaybolanların cenazeleri de Şile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler