HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Simav’da motosiklet kazası: 1 ölü 1 yaralı!

Kütahya Simav’da bir motosikletin yoldaki kum yığınına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Olay geçtiğimiz 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 00.30 sularında Muradınlar Mahallesi Muradınlar Caddesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre Yaşar Aygün (37) köylüsü Mücahit Akalan (17) ile birlikte Muradınlar Mahallesinde katıldıkları düğün sonrası Simav ilçe merkezindeki evlerine gitmek üzere 34 RD 5197 plakalı motosiklete birlikte binerek yola çıktı.

Muradınlar Mahallesine 500 metre mesafede yolun kenarındaki kum yığınına çarpan motosiklette sürücü Yaşar Aygün ile arkasında oturan köylüsü Mücahit Akalın çarpmanın da etkisiyle birlikte yola savrularak çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralılar Yaşar Aygün ve Mücahit Akalın daha sonra 112 Acil Servis ekiplerince Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Durumu ağır olan yaralılardan 17 yaşındaki bekar Mücahit Akalın ambulans ile Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken sürücü Yaşar Aygün’ün tedavisine Simav’da devam edildi.

Mücahit Akalın yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 Haziran Cumartesi günü saat 03.45 sularında hayatını kaybetti.

Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan motosiklet sürücüsü Yaşar Aygün’ün tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler