HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şırnak'ta, Öcalan protestosuna katılan 17 gösterici gözaltına alındı

Şırnak'ta, Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümü nedeniyle protesto amaçlı gösterilere katılan 17 kişi gözaltına alındı.

Şırnak'ta, Öcalan protestosuna katılan 17 gösterici gözaltına alındı

Polis, 15 Şubat protestolarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda ise, 1 ruhsatsız tabanca, 50 molotof kokteyli ve çok sayıda havayi fişek ele geçirdi.

Şırnak'ta, dün gece Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde toplanan yüzleri kapalı bir grup, 15 Şubat'ı protesto için yasa dışı gösteri yaptı. Polisin olay yerine gelmesi ile göstericiler, polise molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldırdı. Polis ise, göstericileri tazyikli su ve biber gazı ile dağıtmaya çalıştı. Polis, yasa dışı gösterilere katılan 17 kişi gözaltına alarak emniyete götürdü. Polis tarafından 15 Şubat protestolarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda ise 1 bir ruhsatsız tabanca, 50 molotofkokteyli ve çok sayıda havai fişek ele geçirildi.

Yeni Mahallede inşaat halindeki bir binada yapılan aramada da,molotofkokteyli yapımında kullanılan 15 litre benzin, 100 bira şişesi, çok sayıda fitil ve eldiven ele geçirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler