HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivas'ta kereste deposunda yangın

Sivas'ta akşam saatlerinde Şadi Aslan'a ait kereste deposunda çıkan yangın çevrede endişe yarattı. 1 saatlik çaba sonucu söndürülen yangın maddi hasara neden oldu.

Sivas'ta kereste deposunda yangın

Olay, saat 19.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Karaağaç Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki Şadi Aslan'a ait kereste deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevler, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Olaydan bir saat önce depoya malzeme indirildiği öğrenilirken yangının da bu nedenle çıkmış olabileceği ifade edildi.

Olay yerine gelerek incelemede bulunan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini ifade ederek,"İtfaiye ekiplerimiz anında olay yerine gelerek yangını söndürmüşlerdir. Gördüğümüz kadarıyla içeride karton, odun ve ahşaptan yapılma arı kovanları var. Onlar dışında bir şey yok. Herhangi bir can kaybı veya başka bir durumda söz konusu değil. Arkadaşlarımız bu şekilde başarılı bir çalışma gerçekleştirerek yangını söndürmüşlerdir" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler