HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sobanın devrilmesiyle yangın çıktı, 2 çocuk öldü

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, sobanın devrilmesiyle çıkan yangında dumandan zehirlenen 5 yaşındaki Sabri Bulut ve 3 yaşındaki Zeynep Bulut hayatını kaybetti.

Sobanın devrilmesiyle yangın çıktı, 2 çocuk öldü

Yangında evde bulunan kardeşlerden engelli olan 8 yaşındaki Yusuf Bulut ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Bağarası Mahallesi 66 Küme Evleri'nde meydana geldi. Meryem Bulut ve Muzaffer Bulut yeni taşınacakları evi temizlemek için dışarı çıktıklarında üç çocuğunu evde bıraktı. Anne ve babanın evden ayrılmasından kısa bir süre sonra çocukların oyun oynadığı sırada soba koltuğun üzerine devrildi. Evden çıkan alevleri görenler durumu itfaiye, sağlık ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Eve giren ekipler Sabri Bulut ve Zeynep Bulut cansız bedenine ulaşırken, Yusuf Bulut sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve dumandan etkilendiği öğrenilen talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayı duyarak eve gelen anne Meryem ve baba Muzaffer Bulut göz yaşlarına hakim olamadı. Dumandan zehirlenerek öldükleri belirlenen iki kardeşin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Yangında iki torununu kaybeden ananeleri ise, "Kızım ve damadım kiraladıkları evi temizlemeye gitmişler. Çocukları da evde yalnız bırakmışlar" dedi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler