HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şoför direksiyon başında öldü

3 gündür haber alınamayan traktör yüklü TIR, Dilovası’nda şoförü direksiyon başında ölmüş halde bulundu.

Şoför direksiyon başında öldü

İstanbul'dan Eskişehir'e gitmek üzere 3 gün önce yola çıkan ve ortadan kaybolan traktör yüklü TIR, Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde D-100 karayolu kenarında park halinde, aracın şoförü 45 yaşındaki Ömer Faruk Çiçek de direksiyon başında ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre İstanbul'dan Eskişehir'e gitmek üzere 3 gün önce yola çıkan traktör yüklü 34 JZ 1163 plakalı TIR ile ındaki şoförü Ömer Faruk Çiçek'ten bir daha haber alınamadı. Firma yetkilileri, Eskişehir'e varmayan TIR'ın şoförünon telefonuna da ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Polis kayıtlarında aranmakta olan TIR'I polis ekipleri tesadüfen D-100 Karayolu'nun Dilovası İlçesi batı girişinde yol kenarında park edilmiş halde buldu. Ekipler aracın şoför mahalline baktıklarında şoförün hareketsiz olduğunu gördü. Aracın kapısı açılıp kontrol edildiğinde şoförün ölmüş olduğu anlaşıldı.

FENALAŞINCA ARACI PARK EDİP ÖLMÜŞ

Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemede şoförün kalp krizi sonucu ölmüş olduğu anlaşıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset Adli Tıp kurumu'na gönderildi. Şoförün İstanbul'dan yola çıktıktan kısa süre sonra kalp krizi geçirerek fenalaşınca aracı kenarına çekip park ettikten sonra sonra ölmüş olabileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler