HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Soğuk bir intihar’ı dinleyip hayatına son verdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 24 yaşındaki genç, kendisini ağaca asarak intihar etti.

‘Soğuk bir intihar’ı dinleyip hayatına son verdi

Ağaçlık alanda cansız bedeni arkadaşları tarafından bulunan gencin intiharından iki saat önce sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımları dikkat çekti.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi mezunu olup, şiir ve edebiyata merakı olan 24 yaşındaki Burak Soysal, kiraladığı özel otomobil ile bir süre gezdikten sonra İnegöl'e bağlı Şipali ile Dömez Mahalleleri arasındaki ağaçlık alana giderek bir süre tek başına oturdu. Bunalım yaşadığı belirtilen genç, saat 21.00 sıralarında, yanında bulunan ipin bir ucunu ağaçlardan birine, düğümlediği ucunu ise boynuna asarak intihar etti.

ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR

Burak Soysal'ı cep telefonundan arayıp ulaşamayan arkadaşları meraklandı. Genci aramaya çıkan ve zaman zaman sohbet için gittikleri Şibali ile Dömez mahalleri arasındaki ağaçlık alana giden arkadaşları, gencin ağaçta asılı cesedi ile karşılaşınca büyük şok yaşadılar.

Gençlerin haber vermesi üzerine belirtilen adrese gelen jandarma ekipleri, gencin cesedinin asılı olduğu ağaç etrafına şerit çekerek güvenlik önlemi aldılar. Yapılan incelemede gencin cebinden "Ölümümden kimse sorumlu değildir” şeklinde not çıktığı öğrenilirken, gencin cesedi jandarma ve olay yerine gelen Nöbetçi Savcının incelemesinin ardından ağaçtan indirilerek cenaze nakil aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SOĞUK BİR İNTİHAR!

Gencin intihardan yaklaşık iki saat önce sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı Tuncel Kurtiz'in "Saat on ikiyi beş geçiyordu” ve "Oysa herkes öldürür sevdiğini” şiirleri ile Atilla İlhan'ın şarkısı "Soğuk bir intihar” paylaşımı dikkat çekti.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler