HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soğukkanlı katil o anı anlattı

Türkiye'nin konuştuğu vahşi cinayetin faali olayı itiraf etti. "Pişmanım" diyen katil, hamile genç kadının boğazını istemeden kestiğini iddia etti.

Soğukkanlı katil o anı anlattı
Antalya’nın Alanya ilçesinde, 29 yaşındaki üç aylık hamile olan Sevilay Cevkiroğlu'nu boğazını keserek öldüren cinayet zanlısı H.S.(28), verdiği ifadesinde pişman olduğunu söyledi
Gazipaşa İlçesinde Adana'ya kaçmak için bindiği otobüste yakalanan H.S, Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulandı. H.S, polise verdiği ifadesinde cinayet anını soğukkanlılıkla anlattı.
H.S.'nin ifadesinde, “Ben o binanın çatı izolasyonunda çalıştım.Yeni evli ve kocasının kuyumcu olduğunu biliyordum. Eve hırsızlık için gitmiştim ama kadının evde olduğunu bilmiyordum. Kapıyı kontrol için çaldım. Kadın kapıyı açtı. Kendisine izolasyon kontrolü için geldiğimi söyledim. O da kocasını cep telefonu ile aradı ve sonra telefonu kapattı.
Telefonu kapatınca ben de zor kullanarak içeri girdim. Boğazına sarıldım bu sırada direndi. Bıçakla tehdit edecektim ama yanlışlık ve bir anlık refleksle bıçağı boğazına sapladı. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha sapladım. Ardından yatak odasından altınları alarak kaçtım" dediği öğrenildi.
Polise pişman olduğunu söyleyen zanlının adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
**SON NEFESİNİ DİNLETTİ BİLGİSİ DOĞRU DEĞİL**
Polis yetkilileri, haberlerde yer alan zanlının genç kadının 'kocasını telefonla arayarak son nefesini dinledi' şeklindeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
**TOPRAĞA VERİLDİ**
Sevilay Cevkiroğlu’nun cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işleminin tamamlanmasının ardından ikindi saatlerinde Hasdere Köyü'ndeki baba evine getirildi.
Sevilay Cevkiroğlu’nun annesi Hacer Tekin, cenaze arabasındaki kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Hacer Tekin'in ‘Kızım, melek yavrum. Kızımın kokusu daha aynı duruyor’ şeklindeki feryadı, cenazeye gelenleri ağlattı. Acılı anne yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Baba Abid Tekin ise "Benim içim yanıyor. Daha 5 ay önce evlendi. Yazıklar olsun, neden benim çiçekli çocuğumu evinde hurharca öldürdü? Lanet olsun" diyerek gözyaşı döktü.
Sevilay Cevkiroğlu’nun eşi Tahir Cevkiroğlu ise yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi.
Üç aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu’nun cenazesi, baba evinde alınan helalliğin ve okunan duaların ardından binlerce kişinin omuzlarında Hasdere Köyü mezarlığına götürüldü. Cenaze ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (İHA)

Soğukkanlı katil o anı anlattı | www.mynet.com/video

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler