HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şok! Uzman çavuş öldürülmeden önce canlı yayın yapmış

Adana'nın Kozan ilçesine izne gelen Uzman Çavuş Mustafa Kara, tartışma yaşadığı öne sürülen arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kara'nın ölmeden önce sosyal medyada canlı yayın yaptığı ve tartışmanın bir kısmının bu yayına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde Kara'nın müzik dinlediği, canlı yayına yorum yapan arkadaşlarına selam gönderdiği görüldü.

Edinilen bilgiye göre memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde izne gelen Uzman ÇavuşMustafa Kara, dün akşam saatlerinde 4 arkadaşıyla birlikte otomobille Feke yolundaki Sırelif mevkiine geldi.

İddiaya göre, sohbet sırasında E.Ö. ile aralarında sebebi bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ö. yanında bulundurduğu tabanca ile Kara’ya ateş etti. Mustafa Kara olay yerinde yaşamını yitirirken E.Ö. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Mustafa Kara'nın ölmeden birkaç dakika öncesinde Facebook hesabından canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Görüntülerde Kara'nın müzik dinlediği, canlı yayına yorum yapan arkadaşlarına selam gönderdiği görüldü. Tartışmanın görüntülere yansıyan kısmında, arkadaşının kendisine küfür ederek “Az geri çek işte” dediği duyuldu. Kara daha sonra yayını kapattığı anlaşıldı. (İHA)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler