HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sokak ortasında kadını tehdit etti

Bayrampaşa'de bir iş yerinin güvenlik kamerasına takılan görüntülerde minibüs bekleyen bir kadına yönelik taciz tespit edildi.

Sokak ortasında kadını tehdit etti

Bayrampaşa’da, yolda minibüs bekleyen bir kadına yapılan şiddet bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Başına gelebilecek bu tip bir olaya hazırlıklı olduğu görülen kadının çantasından biber gazı çıkarmasıyla ne olduğunu şaşıran adam, devreye çevre esnafının girmesiyle hızla olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen olayda, hiçbir şeyden haberi olmayan kadın tek başına yürüyerek, minibüs durağına geldiği görünüyor. 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının yanına gelen bir şahıs, kadınla tartışmaya başlıyor.

Tartışmanın dozu artınca kadın şahsı biber gazı ile tehdit ediyor. Bunun üzerine sinirlenen şahıs kadına tekme tokat saldırıyor. Biber gazıyla neye uğradığını şaşıran şahıs, bir kez daha kadına tekme, tokat ve yumruklarla saldırıyor. Kısa süre içinde kendini toparlayan kadın, çantasının içinden çıkardığı biber gazıyla kendini savunmaya çalışıyor. Tekme ve yumruğa maruz kalan kadın kendini kaçarak kurtarıyor. Devreye çevre esnafının girmesiyle şahıs uzaklaşıyor.

Cihan

[Sokak ortasında şiddet](http://video.mynet.com/cihanhaberajansi/Sokak-ortasinda-siddet/1422594/ "Sokak ortasında şiddet") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler