HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söke-Milas karayolunda kaza: 3 ölü

Söke-Milas Karayolu’nda sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 22 kişi yaralandı.

Yaralanan ve ölen kişilerin kaçak göçmen olduğu belirlenirken, yaralıların bir çoğunun kimliğinin henüz tespit edilemediği bildirildi.

Kaza saat 03.30 sıralarında Sarıkemer Beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Söke’den Milas yönüne gitmekte olan karpuz yüklü bir kamyonetin lastiği patladı. Yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten trafiğin aktığı yerde lastiği patlayan kamyonet yol kenarında dururken; arkadan gelen ve içinde yolcuların bulunduğu minibüs kamyonete çarptı. Meydana gelen kaza sonrasında minibüste bulunan biri kız çocuğu 3 kişinin öldüğü, 22 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Söke ve Aydın Devlet Hastanelerinde kaldırılan yaralıların tedavisinin devam ettiği bildirildi.

“KİMLİK TESPİTLERİ DEVAM EDERKEN MÜLTECİ OLMA İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR”

Edinilen bilgiye göre kazaya karışan minibüs içindeki yolcuların Afgan, Burma, Irak ve İran Uyruklu olmaları mülteci olma ihtimalini güçlendirirken; Jandarmanın bu ihtimali üzerinde durduğu ve araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdığı öğrenildi. Yaralıların birçoğunun üzerinde pasaport ve kimlik olmadığı, kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler