HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! İstanbul Edirnekapı'da korkutan yangın

İstanbul Eyüp'te, tadilat nedeniyle 7 aydır kullanılmayan öğrenci yurdunda çıkan yangın büyük korku yarattı. Gelen son dakika haberine göre, yurdun giriş katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın anını gören bir mahalle sakini, "Yangının elektrik kaynağından çıkmış. Yatak yanmış. Bir kişiyi hastaneye götürdüler. Burası FETÖ'nun yurduydu" ifadesini kullandı.

Alınan bilgiye göre, Defterdar Mahallesi Yeni Küşat Sokağı’ndaki 4 katlı öğrenci yurdunun giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyerek üst katlara sıçrayan yangını fark eden işçilerin, durumu haber etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, polis tarafından sokağa güvenlik şeridi çekildi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar oluştu.

Yangın anını gören Zeynep Yıldırım, "Erkek yurduydu. Tam bilmiyoruz nedenini kabloların yandığını söylüyorlar. Yaralı yokmuş. Biz karşı apartmanda oturuyoruz. Hemen dışarı çıktık. Alev daha da yükseldi” şeklinde konuştu.

Başka bir mahalle sakini ise ”Yangının elektrik kaynağından çıkmış. Yatak yanmış. Bir kişiyi hastaneye götürdüler. Burası FETÖ'nun yurduydu. Elinden alıp başkasına devretmişlerdi” dedi. (Ajanslar)

İşte sosyal medyada yer alan bir kare...


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler