HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Okmeydanı'ndaki kamyon kazası trafiği kilitledi

Son dakika haberine göre, TEM Otoyolu Hasdal Sapağında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu önce bir başka hafriyat kamyonuna ardından bariyerlere çarptı. Kazada kamyon sürücüsü araç içinde sıkışırken, kurtarma çalışmaları devam ettiği sırada, sürücünün sigara içmeyi sürdürmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Yaralı sürücü yarım saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Okmeydanı TEM Bağlantı Yolu Kemerburgaz yol ayrımında iki hafriyat kamyonu çarpıştı. Kaza, saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Nami Sarı'nın kullandığı hafriyat kamyonunun önünde seyreden cip kavşakta yolu şaşırınca ani fren yaptı. Bunun üzerine Nami Sarı da fren yaptı. Bu sırada arkadan gelen hafriyat kamyonu duramayarak Sarı'nın kullandığı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hüseyin Kurt sürücü bölümünde sıkıştı.

İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Araç içinde sıkışan sürücüyü çıkarma çalışmaları sürerken, sürücünün bu sırada sigara içmeye devam etmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Yaralı sürücü yarım saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hafriyat kamyonundan yürüyerek çıkan Hüseyin Kurt, tedbir amaçlı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı haber alan Hüseyin Kurt'un kamyoncu arkadaşları da olay yerine geldi.

Arkadaşlarının sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen kamyoncular rahat bir nefes aldı. Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Yusuf Atmaca, "Önünde seyreden cip yolu şaşırarak durmuş. Arkadan gelen hafriyat kamyonları da duramayarak birbirlerine vurmuş. Cip durmayarak yoluna devam etmiş. Polis olay yerinden kaçan aracı araştırıyor. Arkadaşımızın durumu iyi tedbir amaçlı hastaneye gitti" dedi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Yaşanan kaza nedeniyle Okmeydanı Hasdal istikametinde uzun araç ve kamyon trafiği oluştu. Trafik kontrollü olarak veriliyor.


En Çok Aranan Haberler