HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son sözleri 'Kadriye ben öldüm' oldu

Adana'da başı gövdesinden ayrılarak öldürülüp, cesedi foseptiğe atılan 45 yaşındaki Mehmet Emin Salmaş'ın, son anlarına eşi 44 yaşındaki Kadriye Salmaş'ı aradığı ortaya çıktı.

Son sözleri 'Kadriye ben öldüm' oldu

Kadriye Salmaş, "Eşim telefonla arayıp, 'Kadriye ben öldüm' dedi, sonra da telefon kapandı. Benimle konuşurken öldürüldü" dedi.

İddiaya göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde oturan Mehmet Emin Salmaş, 24 Nisan 2013'te otomobil satın almak için Adana'ya geldi. Mehmet Emin Salmaş, en son 29 Nisan'da amcasının kızı olan eşi Kadriye Salmaş'ı telefonla aradı, konuşması yarım kaldı. Mehmet Emin Salmaş'a ulaşamayan Kadriye Salmaş ve yakınları Şanlıurfa ve Adana'da kayıp başvurusunda bulundu.

ONLARCA KAMERA İNCELENDİ 100 KİŞİ DİNLENDİ

Kadriye Salmaş, kayıp dilekçesinde eşinin kaybolduğu gün kendini telefonla aradığını ve bu sırada öldürüldüğünü iddia etti. Eşinin parası için öldürüldüğünü ileri süren Kadriye Salmaş, "Eşim otomobil almak için bir arkadaşının önerisiyle Adana'ya geldi. Hatta, bana birlikte gelmeyi teklif etti. Ben kabul etmedim. Adana'ya geldi, kaybolduğu gün telefon etti. Arkadan sesler geliyordu, 'Kadriye ben öldüm. Kadriye, ben öldüm. Bu Adana beni öldürdü' dedi. Sonra da başka bir ses bağırarak 'Yapacaksın' dedi, eşimin telefon konuşması kesildi. Benimle konuşurken öldürdüler" dedi.

Bu iddia üzerineAdana polisi, özel bir ekip kurup Salmaş'ı aramaya başladı. Ekipler, Adana Otogarı'ndan başlayıp, Salmaş'ın gidebileceği güzergahtaki işyerlerine ait güvenlik kameraları ve mobese kayıtlarını incelemeye aldı. Mehmet Emin Salmaş'ın cep telefonu dökümünü TİB'den isteyen ekip, gelen sinyal verilerinden hareketle 100 kişi ile görüşme yaptı. Özel ekip, aylar süren çalışma sonrasında Mehmet Emin Salmaş'ın cep telefonunun son olarak Küçükdikili Kavaklı Mahallesi'nde oturan 43 yaşındaki Abdurrahman Yavuz'un evinin olduğu bölgeden geldiğini saptadı. Salmaş'ın arkadaşı da olan Abdurrahman Yavuz'u takibe aldı.

EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Geçimini bisiklet tamiri yaparak sağlayan Abdurrahman Yavuz'un, şiddet uyguladığı eşi ile ayrıldığı boşanmak için dava açtığı belirlendi. Eşini bıçaklayarak yaraladığı da anlaşılan Yavuz'un aynı mahallede oturan B.B. ile birlikte yaşadığı da saptandı. Bu gelişmeler üzerine Yavuz, birlikte yaşadığı B.B. ile çok sık görüştükleri arkadaşları E.Ç.gözaltına alındı.

CESET FOSSEPTİKTE BULUNDU

Zanlılardan Abdurrahman Yavuz, Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda cesedin evinin bahçesindeki fosseptikte olduğunu itiraf etti. Ceset yapılan kazı çalışması sonrasında çıkartıldı. Tamamen çürümüş olan ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kadriye Salmaş ve çocukları tarafından teşhis edilemeyen cesedin Mehmet Emin Salmaş'a ait olduğunun kesinleştirilmesi için DNA örnekleri alındı. 3 şüphelinin ise sorgusu sürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler