HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medyada "kendini çok mutlu hissetti" akşam kazada öldü

Bursa'nın İznik ilçesinde akasya ağacına çarpan motosiklette bulunan 2 genç hayatını kaybetti.

Sosyal medyada "kendini çok mutlu hissetti" akşam kazada öldü

Hayatını kaybeden Eyüp Tetik'in sosyal paylaşım sitesinde aynı gün "Ali Kambur ile İznik sahilinde kendini çok mutlu hissediyor" yazması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, olay İznik'in Boyalıca Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Kambur (22) idaresindeki motosiklet Yüzüncüyıl mevkisinde virajı alamayarak akasya ağacına çarptı. Kambur, ile motosiklette bulunan diğer kişi Eyüp Tetik (21) 112 ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. İki genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eyüp Tetik'in sosyal paylaşım sitesinde "İznik Sahili'nde Ali Kambur ile kendini harika hissediyordu" diye yazması dikkat çekti. Bu paylaşım arkadaşları tarafından beğenilirken aynı gün böyle bir kazanın başlarına geleceğini kimse tahmin bile etmiyordu. Kazanın ardından aynı paylaşıma yorumda bulunan arkadaşları ise bu sefer gençlerin ailelerine sabır diledi.

Acı haberi alıp Orhangazi Devlet Hastanesi'ne koşan Ali Kambur ve Eyüp Tetik'in yakınları gözyaşlarına boğuldular. Jandarma ve 112 ekipleri, olayla alakalı tahkikat başlattı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler